Home Tekstbureau Tekstschrijver Werk Nieuws  Klanten Contact
 

 

   

 

   

Tekstschrijver  

Mijn naam is Ingrid Rompa. Ik ben journalist/ tekstschrijver en eigenaar van tekstbureau C&I-Tekst. Ik vind het heerlijk om te schrijven en inspirerende mensen te ontmoeten. Het fijnste vind ik het interviewen van interessante personen en het schrijven van mooie verhalen en persberichten voor bedrijfsbladen, relatiemagazines, tijdschriften, vakbladen, nieuwsbrieven, brochures of andere gedrukte of digitale media. 

Duurzaamheid
Met mijn teksten wil ik anderen inspireren, zodat de wereld een stukje beter wordt. Duurzaamheid, MVO, Fairtrade en dierenwelzijn zijn belangrijke sleutelwoorden, maar ik schrijf ook graag over creatieve talenten die met hun ideeŽn, muziek en boeken de wereld een beetje mooier maken. 

 

 

 

 

  

 
Deadline is deadline

Mijn  stijl is helder en duidelijk. Qua teksten, maar ook wat betreft de omgang met opdrachtgevers en collegaís. Ik houd van korte lijnen, snel schakelen, duidelijke briefings en goed overleg. Ik houd met de stijl en de toon van mijn teksten rekening met de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever. Afspraak is afspraak, deadline is deadline.

Boek
Ik studeerde Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit in Leiden en volgde cursussen aan de Hogeschool Utrecht, de Open Universiteit en aan de LOI. Ik heb 22 jaar ervaring als tekstschrijver/ journalist.
Vorig jaar heb ik een bundel uitgebracht met interviews en recensies, en ik ben bezig met mijn tweede boek.

 

 

 

  Referenties   Voorwaarden  Disclaimer Links 

©2013 TekstenSchrijven.nl - Tekstbureau C&I-Tekst.