Referenties>

 

   

Tekstbureau 

Schrijven is mijn passie. Om die reden ben ik op 1 mei 2001 gestart met tekstbureau C&I-Tekst. Mijn opdrachtgevers zijn uitgeverijen, communicatiebureaus, bedrijven,  (semi)overheden, kennisinstellingen en non-profit organisaties. Mijn kantoor is te vinden in Haarlemmermeer. Mijn wieg stond in Voorburg.

Samenwerken
Als 'eenpitter' werk ik graag alleen, maar ik vind het ook leuk om te brainstormen met opdrachtgevers en/of collega’s over nieuwe projecten, onderwerpen voor bladen etc. Ik ben graag aanwezig bij redactievergaderingen en werk regelmatig samen met redacteuren, journalisten, tekstschrijvers, fotografen, vormgevers, webdesigners, reclamebureaus, communicatiebureaus en andere gespecialiseerde bedrijven. 

 

 

 

  

 

 

Specialisatie:
Interviews en informatieve teksten op het gebied van duurzaamheid, MVO en energie besparen. Aandachtspunten: doelgroepgericht, creatief, compact, helder en duidelijk.

Twitter
Sociale media zijn de toekomst. U kunt me inhuren als twitterredacteur. Ik zet accounts op en twitter en blog graag voor uw bedrijf.

Kennis maken
Wilt u kennis maken? Dat kan. Tijdens een persoonlijk gesprek breng ik uw wensen in kaart en bekijken we wat we
voor elkaar kunnen betekenen.   

 

 

  Referenties   Voorwaarden  Disclaimer Links 

©2013 TekstenSchrijven.nl - Tekstbureau C&I-Tekst.