top of page
Skyscrappers
Global%20Green%20Connections%20logo_edited_edited_edited.png
Global Green Connections logo writing Ingrid_edited_edited.png

Allround Contentschrijvers

Is teksten schrijven niet jouw sterkste punt? Besteed je content marketing uit. Wij helpen je graag!  

Tekstschrijvers Duurzaamheid

Wij verspreiden graag informatie over duurzame projecten, zodat meer mensen aan de slag gaan met groene initiatieven. 

Online Schrijfcoach

Creëer jij graag je eigen content en heb je daar wat hulp bij nodig? Onze schrijfcoach staat voor je klaar!

Global Writing 

Connections

Work

DIENSTEN

Lucy (2).jpg
Kennis delen 

Content marketing is een krachtige manier om meer potentiële klanten naar je website te halen. Bij deze vorm van marketing staat het bieden van relevante informatie centraal. Het draait echt om het delen van kennis. Vaak gebeurt dat door middel van blogs. Hiermee laat je zien dat je een expert bent in jouw branche. Vind je het moeilijk om zelf te bloggen of weet je niet welke kanalen je kunt inzetten? Onze marketing strateeg en contentschrijvers helpen je graag.   

Vergadering

Ruim 20 jaar schrijven we al professionele teksten voor online en offline media. Je kunt ons ook inhuren voor het redigeren en herschrijven van content. Voorbeelden zijn blogs, websites, kennisplatforms, advertorials, persberichten, interviews, nieuwberichten, nieuwsbrieven, bedrijfsbladen, magazines, white papers, brochures, flyers, social media. Online vergroten we jouw zichtbaarheid door middel van heldere teksten met goede zoekwoorden voor Google (SEO).

Schrijven en redigeren
 
Team High Five
Engelse versie

Wij schrijven en/ of redigeren vlotte en goed leesbare Nederlandse teksten. Wil je ook een Engelse versie? Dat kan! Wij doen tevens vertalingen van Nederlands naar Engels. We leveren content over diverse onderwerpen, maar we zijn gespecialiseerd in de onderwerpen duurzaamheid, bouwen en wonen. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Content marketing

De essentie van content marketing is het vertellen van verhalen. Verhalen over producten en diensten, maar zeker ook over mensen. Want in ieder mens schuilt een mooi verhaal. Bijvoorbeeld werknemers met een passie voor hun werk. Dat levert de beste content marketing op. Of een interview met een van je beste klanten.

Om content te verspreiden kun je verschillende marketing kanalen inzetten, zoals blogs, e-books, nieuwsbrieven, white papers of online magazines. Bijkomend voordeel van een tekst met de juiste zoekwoorden is een betere vindbaarheid op internet (SEO). Het regelmatig plaatsen van goede content helpt je dus om je website een boost te geven in zoekmachines zoals Google.

 

Hoe schrijf je succesvolle content?

  • Doe serieuze research omtrent het onderwerp waarover je wilt schrijven. Het moet inhoudelijk wel hout snijden.

  • Wees origineel, authentiek en persoonlijk. Leg emotie en passie in je tekst. Vooral bij een blog is dit heel belangrijk.

  • Houd rekening met je doelgroep. Vraag je klanten eventueel naar onderwerpen waarover ze meer zouden willen weten.

  • Een tekst moet goed leesbaar zijn, zonder irritante taalfouten. Schrijf kort, bondig, helder en duidelijk.

Is teksten schrijven niet jouw sterkste punt? Besteed je content marketing uit. Wij helpen je graag!  

Wil je liever je eigen teksten schrijven of bloggen en heb je daar wat hulp bij nodig? Onze schrijfcoach staat voor je klaar! Wij organiseren regelmatig workshops en schrijfcursussen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Schrijfadvies

WIJ WERK(T)EN ONDER MEER VOOR:

De Goede Doelen Loterijen (o.a. Nationale Postcode Loterij), Koninklijke Luchtvaart Maatschappij KLM, UWV Werkbedrijf, Bouwend Nederland, Louwman & Parqui B.V., Economie & Ruimte, Van Brero & Breugem NVM Makelaardij, Van Groenigen Makelaardij, VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf), Mulder-Hardenberg, AB Zuid Holland, AB Flexkracht, Gemeente Purmerend, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Gemeente Wassenaar, Gemeente Voorschoten, Leerstoel Gebiedsontwikkeling TU Delft / Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG), installatie- en energieadvies, HVC KringloopEnergie, Martens Cleaning, Hoondert Group, LIAG Architecten en Bouwadviseurs, Technische Unie, Installatie & Sanitair, Installatiejournaal, Energiesprong/ Platform 31, World Green Building Council, Dutch Green Building Council, Duurzaam Gebouwd, Uneto-VNI, World of Walas, ISSO, Duurzaam Bedrijfsleven en diverse communicatiebureaus en uitgeverijen.

tempFileForShare_20220324-145917.jpg
tempFileForShare_20220324-150338.jpg
tempFileForShare_20220324-150623.jpg
VOORBEELDEN

OVER ONS

Writing Coach

Ik ben Ingrid Rompa, eigenaar van Global Writing Connections, tekstschrijver, journalist en schrijfcoach. 

  • Grey LinkedIn Icon

• Dit jaar bestaat mijn tekstbureau 23 jaar. Ik werk intensief samen met redacteuren, journalisten, tekstschrijvers, vertalers, fotografen, vormgevers, webdesigners, reclamebureaus, communicatiebureaus en andere gespecialiseerde bedrijven. Ik geniet enorm van het brainstormen met opdrachtgevers en/of collega’s over nieuwe projecten, kansen en uitdagingen.​

• Het interviewen van interessante personen en het schrijven van mooie teksten vind ik het allerleukste om te doen. Ik doe dat graag in combinatie met mijn andere passie: de wereld rondreizen op zoek naar boeiende verhalen.

 

• Aandachtspunten: doelgroepgericht, creatief, compact, helder en duidelijk.

• Ik verzorg onder meer content voor online magazines, bedrijfsbladen, websites, kennisplatforms en nieuwsbrieven voor bedrijven, organisaties, ondernemers en diverse uitgeverijen. Door te vragen en te luisteren dring ik door tot de kern. ​

• Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als journalist/ tekstschrijver. Ik heb duizenden teksten, reportages, verslagen en interviews op mijn naam staan. ​Mijn kennis, ervaring en liefde voor het vak geef ik graag door aan andere ondernemers en (beginnende) tekstschrijvers en journalisten door middel van persoonlijke coaching. 

• Ik studeerde Geschiedenis in Leiden

• In 2012 schreef ik het boek Frank Boeijen – Kwart eeuw theater. 

OVER ONS
REFERENCES

REFERENTIES

John Koeman,
Marketing Consultant:

Ingrid is een prettige gesprekspartner die je echt op je gemak stelt, goede vragen stelt en oprecht belangstelling toont. Ik ben door haar geïnterviewd en vond het een erg positieve ervaring. Het artikel was ook goed geschreven. Toppie!

Marianne Vlak, Marketing & Communicatie AB Flexkracht:

De  teksten zijn helder, compact en prettig om te lezen. Vooral de manier waarop Ingrid lange interviews weet te vertalen naar een korte en bondige tekst, zonder hierbij inhoud te verliezen, vind ik een compliment waard. Ingrid komt  bovendien haar afspraken na, werkt precies en je kunt zaken prima aan haar overlaten. Een prettige persoonlijkheid en betrouwbaar. 

Van Brero & Breugem NVM
Makelaardij:

Buiten de tijdwinst die het ons oplevert, zijn de teksten professioneel opgezet

Bart van der Vaart, woordvoerder Dutch Green Building Council:

Ingrid is een van de vaste freelance schrijvers van DGBC. Ze weet in de duurzame wereld haar weg te vinden en dat blijkt altijd weer uit de eindproducten die ze aanlevert. Deadlines worden gehaald en de artikelen zijn altijd naar ieders tevredenheid . We hopen nog lang met haar samen te werken. Ik durf daarom ook te spreken van een duurzame  relatie

Claudia Heere, Manager Marketing & Sales Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC):

Ingrid is in mijn ogen een zeer waardevolle tekstschrijver. Mijn ervaring met haar is, dat zij zich snel in de materie weet vast te bijten en daardoor in staat is een inhoudelijk artikel te schrijven met daarin ook de juiste afgesproken accenten.

Wilco de Jonge, Stichting Monument M.A.C./Forum Hadriani Voorburg:

In een groot project als dit - het boek  Forum Hadriani Van Romeinse stad tot monument - is een tekstredactie van het grootste belang. Ingrid sprong op het laatste moment bij. Vanuit haar bedrijf heeft zij op een mooie manier laten zien hoe professionaliteit en enthousiasme kunnen samengaan.

CONTACTINFO
Skyscrappers

CONTACT

Wil je meer informatie over onze diensten?
Stuur een berichtje! We helpen je graag. 
Je kunt ons ook mailen: info@globalwritingconnections.nl

         

Bedankt! We nemen snel contact met je op.

Global Writing Connections staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27197355. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden en hier vind je ons Privacybeleid.

bottom of page